Uteområde med klatretårn og husker ved Universet studentbarnehage
Inneområde med store lekeklosser i Universet studentbarnehage

Universet studentbarnehage

Barnehagen ligger på universitetsområdet med botanisk hage, skiløypa og Tromsømarka som nærmeste nabo. Vi har en gapahuk og en naturlekeplass i nærområdet som vi ofte besøker når vi er på tur. Når vi skal på lengre turer drar vi til byen der vi besøker bibliotek og museum.

Det er lett å komme hit med både sykkel, bil og buss som går til Norges arktiske universitet (UiT) og Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).
 
Utenfor barnehagen har vi lekeapparater, akebakke og klatretrær. Vi har også en lavvo som brukes til ulike aktiviteter gjennom hele året.  

Vi arrangerer ulike foreldresammenkomster der foreldre og søsken inviteres inn i barnehagen. I tillegg har vi foreldresamtaler og foreldremøter hvert semester. Vi har ulike felles arrangementer for barna som mørketidsmarkering, filmfestival, vinteruke, internasjonal uke, solfest og felles turer.

Vi serverer sunn og variert mat med frukt og grønt til alle måltidene. To dager i uken har vi varm lunsj. Barna må ha med matpakke til frokost.
 
Barnehagen har fem baser som er oppkalt etter stjernebildet Melkeveien og er en av studentsamskipnadens fem barnehager i Tromsø.

Alle kan søke om plass i en studentbarnehage, men barn av studenter, stipendiater og ansatte ved Norges arktiske universitet (UiT) og Samskipnaden er prioritert. Barna beholder plassen fram til skolestart.

Les mer på barnehagens nettside.

Privat
0-6 år
61-80
07:30-16:30
Besøksadresse

Framstredet 26
9019Tromsø
Norge