Jobb i Tromsø kommune

Kort fortalt

  • Som ansatt i Tromsø kommune får du en av landets beste pensjonsordninger
  • Vi er en engasjert, kreativ og framtidsrettet organisasjon. Vi er inkluderende og møter alle ansatte med åpenhet og respekt.

På siden ledige stillinger i Tromsø kommune, finner du en oversikt over samtlige ledige stillinger og informasjon om læreplass, sommerjobb og småjobbsentralen.

Med offentlig tjenestepensjon i Tromsø kommunale pensjonskasse,har du en av landets beste pensjonsordninger. Det inkluderer også ansatte i noen kommunale foretak. Sykepleiere og skoleansatte har egne ordninger.

Når du jobber med helse- og omsorgsfag hos oss, kan du søke på stipend. Stipendene gjelder for:

  •  Nyutdannede eller sykepleierstudenter på siste året.

Nyutdannede sykepleiere og vernepleiere eller sykepleierstudenter og vernepleierstudenter i sitt siste år, kan få stipend på 50 000 kroner som en engangssum. Du binder deg til å jobbe for oss i to år.

  • Fagarbeidere og assistenter som begynner på en utdanning.

Fagarbeidere eller assistenter har mulighet til å ta desentralisert sykepleierutdanning. Da kan du få ulønnet permisjon for å delta på samlinger og praksisperioder. Du kan i tillegg få 30 000 kroner i stipend for hvert studieår i maks fire år. Du binder deg til å jobbe for oss i to år etter at du er ferdig utdannet.

  • Studenter som kan tenke seg en deltidsjobb under studiene.

Sykepleierstudenter eller vernepleierstudenter kan jobbe hos oss ved siden av studiene. Det minste er 20 prosent stilling. Du kan få 30 000 kroner hvert skoleår i maks fire år. I tillegg får du permisjon uten lønn når du har studiesamlinger og praksisperioder. Du binder deg til å jobbe for oss i to år etter at du er ferdig utdannet.

Skrive oppgave:

Vi har en samarbeidsavtale med Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet (UiT).  Det betyr blant annet at studenter kan skrive bachelor- eller masteroppgave og få innspill og veiledning fra oss. Oppgavetemaet må være relevant for kommunesektoren.

Internship:

Vi samarbeider med Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet (UiT) om internship for studenter. Det betyr at du kan få relevant arbeidserfaring ved siden av studiene. Du får lønn i perioden du jobber og det er vi som har arbeidsgiveransvaret.

Størrelsen på stillingen kan variere fra ti til 50 prosent. Internshipet varer i maks tolv måneder. Dersom du har et internship i tre måneder eller mindre, kan stillingen være 100 prosent.  Et internship gir ikke studiepoeng.

Har du spørsmål om oppgaveskriving og internship? Kontakt HR-rådgiver Catrine Stenvold Øien på e-post eller telefon 45 21 44 23.

Fant du det du lette etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli enda bedre.