Gimle studentbarnehage utenfra
Gimle studentbarnehage grønnsakhage
Gimle studentbarnehage-samisk-base

Gimle studentbarnehage

Barnehagen ligger på Gimle, like nord for Campus, Norges arktiske universitet (UiT) og Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN). I nærområdet ligger Tromsømarka og lysløypa som vi ofte besøker når vi er på tur.

Det er lett å komme hit med både sykkel, bil og buss. Rute 20 stopper i nærheten av barnehagen og rute 21 og 33 stopper ved UNN.

Utenfor barnehagen har vi lekeapparater, klatretrær og en haug som er perfekt som akebakke på vinteren.

Barnehagen har fire avdelinger og er en av studentsamskipnadens fem barnehager i Tromsø. En av avdelingene, Gearpmaš, er for samiske barn og har samisk som hovedspråk.

Vi serverer variert mat med frukt og grønt til alle måltidene. To dager i uken serverer vi varm lunsj. Barna må ha med matpakke til frokost. Barn og voksne er sammen om å dyrke grønnsaker, salater og urter som vi høster og spiser.

Vi er en av seks barnehager som samarbeider tett med UiT med forskning og praksis for barnehagelærere. Barna tar også del i dette gjennom egne arrangement som årlig barneuniversitetsdag.

Alle kan søke om plass i en studentbarnehage, men barn av studenter, stipendiater og ansatte ved Norges arktiske universitet (UiT) og Samskipnaden er prioritert. Barna beholder plassen fram til barnets skolestart.

Les mer på barnehagens nettside.

Privat
0–6 år
41-60
07:30-16:30
Besøksadresse

Gimlevegen 37
9019Tromsø
Norge