Meråpent bibliotek

Oppgrader lånekortet ditt og få tilgang til biblioteket mellom 07:00 og 22:00 hver dag.
OBS: midlertidig endring i meråpent-tilbudet. Åpningstid er 07:30-22:00.

Alle over 15 år kan inngå en kontrakt om meråpent bibliotek. Det vil si at du oppgraderer lånekortet slik at du kan benytte biblioteket utenfor normal åpningstid. Når kontrakten er signert, har du tilgang på hovedbiblioteket, Kroken og i Tromsdalen. I den meråpne tiden er det ikke personale til stede. Meråpent er tilgjengelig alle dager i året, inkludert helligdager.

Slik får du tilgang:

  • Er du over 18 år, kan du signere en digital kontrakt via ID-porten. Logg inn i Bibliofil-appen eller på Min side, trykk på menyvalget 'Min side' og deretter 'Min profil'. Nede på siden finner du et valg for å signere en kontrakt om meråpent via ID-porten.
  • Kontrakten kan også signeres fysisk på biblioteket.
  • Kontrakten signeres fysisk for de som er under 18 år. Da må en foresatt også signere.
  • Barn under 15 år kan bruke tilbudet i følge med en voksen. Låneren med tilgang er ansvarlig for dem som er med.

Du slipper inn i biblioteket ved å skanne lånekortet og taste inn PIN-kode i inngangspartiet. Du kan bruke ditt fysiske lånekort eller det digitale lånekortet som finnes i Bibliofil-appen. Dersom du har glemt PIN-koden din, kan du enten ordne deg en ny via profilen på Min side, eller du kan kontakte oss i betjent tid.

Vi ønsker at det skal være trygt å besøke biblioteket uten at betjeningen er til stede. Derfor er det videoovervåkning i lokalet, og det blir tatt bilde av deg i inngangspartiet. Ved hovedbiblioteket er det også sikkerhetsvakter til stede i deler av den meråpne tiden.

Vennligst forlat biblioteket før det stenger kl. 22:00. Det blir gitt beskjed over høyttalere når det stenger.