Kroken bibliotek

Velkommen til biblioteket i Kroken. Vi holder til på Kroken skole og er åpen for alle.

Kroken bibliotek har et allsidig tilbud av bøker for store og små, både på norsk og engelsk. Det du ikke finner i hyllene våre, bestiller vi gjerne inn for deg. Vi har budtjeneste mellom bibliotekene på tirsdager og torsdager hver uke.

På biblioteket kan du lese lokalavisene iTromsø og Nordlys. Sjekk også utvalget vårt av tidsskrifter både på nett og i biblioteket. Vi har PC med utskriftsmuligheter tilgjengelig.

Ulike brettspill – også en del til hjemlån – og Nintendo Switch til bruk i biblioteket, er andre tilbud du finner hos oss. Informasjon om aktiviteter og arrangementer finner du på Facebook-siden vår.

Du er hjertelig velkommen til å legge en lapp i vår forslagskasse (Ønskebrønnen) med innkjøpsønsker, ris og ros, eller også fortelle oss hva du savner og ønsker deg av nærbiblioteket ditt.

Mandagskafé: for deg som liker håndarbeid. Strikking er populært, og demonstrasjon av ulike strikketeknikker er ofte tema. Andre mandager har vi høytlesning, bokpresentasjoner og boktips, i tillegg til mandager uten annet tema enn «treffes og trives».
Hver mandag kl. 17:00-19:00. 

Kreativ lørdag: tilbud for barn hvor vi tilrettelegger for en formingsaktivitet. Det kan for eksempel være papirklipp, tegning, bygge med Lego, origami og lignende. Barn under 7 år må ha med en voksen.
Hver lørdag kl. 12:00-14:00.