Kroken bibliotek

Velkommen til biblioteket i Kroken. Vi holder til på Kroken skole og er åpen for alle.

Kroken bibliotek har et allsidig tilbud av bøker for store og små, både på norsk og engelsk. Det du ikke finner i hyllene våre, bestiller vi gjerne inn for deg. Vi har budtjeneste mellom bibliotekene på tirsdager og torsdager hver uke.

På biblioteket kan du lese lokalavisene iTromsø og Nordlys. Sjekk også utvalget vårt av tidsskrifter både på nett og i biblioteket. Vi har PC med utskriftsmuligheter tilgjengelig.

Ulike brettspill – også en del til hjemlån – og Nintendo Switch til bruk i biblioteket, er andre tilbud du finner hos oss. Informasjon om aktiviteter og arrangementer finner du på Facebook-siden vår.

Du er hjertelig velkommen til å legge en lapp i vår forslagskasse (Ønskebrønnen) med innkjøpsønsker, ris og ros, eller også fortelle oss hva du savner og ønsker deg av nærbiblioteket ditt.

Litterært pusterom i Kroken kirke

I Kroken kan du være med på en trivelig lesestund i kirka. Bibliotekaren leser en tekst som vi snakker om underveis. Du trenger ikke si noe om du ikke vil.

Hvor og når: i Kroken kirke kl. 11:30-13:00 mandag hver uke utenom påskeferien.

Strikkekafé

Velkommen til vårens strikkekafeer på Kroken bibliotek.
Hver mandag fra kl. 17-19 kan du møte likesinnede strikkeentusiaster.

Hvis du står fast i prosjektet ditt eller trenger inspirasjon, er det alltids noen som kan hjelpe deg. Trenger du å lære noen smarte triks og knep som gjør strikkelivet lettere så er dette stedet for deg.

Kreativ lørdag

Liker du å lage ting? Klippe, tegne, pusle, lime, male, brette, hekle eller bygge?

Hver lørdag denne våren legger vi til rette for en kreativ aktivitet for barn på Kroken bibliotek hver eneste lørdag biblioteket er åpent.

Ingen påmelding. Gratis. Drop-in. Barn under 7 år må ha med en voksen.