Liker du grøss, men syns det kan bli litt for seriøst til tider? Da har vi filmene for deg. Her er fire skumle, men gøyale filmer du kan se på Halloween!

Kvinne med Halloweensminke i ansiktet sitter med et leke-skjelett på fanget. Hun holder opp et filmdeksel. Foto

Liker du grøss, men syns det kan bli litt for seriøst til tider? Da har vi filmene for deg. Her er fire skumle, men gøyale filmer du kan se på Halloween!

Siste oppdatering 25. okt 2022, kl. 17:18

Publisert 25. okt 2022

Ready or Not 

En ung kvinne gifter seg inn i en merkelig og rik familie, som har som tradisjon å trekke en lek eller et spill de skal gjennomfør når noen nye kommer inn i familien. Hun må bare ikke trekke gjemsel, for da er livet hennes over, eller?  

Scream 5 

En spennende oppfølger til de klassiske Scream filmene. Den holder minnet til klassikerne i livet, men har sin egen artige vri. Filmserien er kjent for å bryte den fjerde veggen og å gjøre narr av slasher-sjangerens stereotypier. Denne filmen styrer ikke unna dette, men kjører direkte inn i det, med nye fjes som er forfriskende, men også kjente og kjære fjes for å holde fatt i nostalgien.

Prosjekt Z  

En gjeng filmstudenter skal lage zombiefilm på et nedlagt hotell, og tar med seg tre arbeidsledige skuespillere til prosjektet. Blant dem er den suksessfulle Dennis Storhøi som spilte Sebastian i 80-tallets klassiker, Kamilla og Tyven. Ikke er det enkelt å lage zombiefilm, når et ukjent vesen begynner å terrorisere filmsettet.  

Boys From County Hell  

Ikke lag veier der det potensielt ligger en legendarisk irsk vampyr. Vampyren i dette tilfellet skal ha inspirert Bram Stoker til å skrive boka Dracula, og våkner til live igjen når det bygges ny vei i den irske byen Six Mile Hill. Det blir da en kamp om liv og død for de stakkars arbeiderne som aner fred og ingen fare.