(Digitalt) Den søteste og koseligste og gladeste bok: Liv Køltzow
Gjengitt fra Deichman Bjørvikas FB-side:
Boka som ikke var ment for offentligheten har blitt kåret til årets beste.
BILLETTER OG STRØMMING
Billettene blir tilgjengelig én uke før samtalen, tirsdag 15. februar kl. 08.00.
Bestill gratisbilletter her: https://deichman.hoopla.no/sales/337279090Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.
Er samtalen fullbooket, eller har du ikke anledning til å delta? Da kan du se samtalen direkte på vår facebook-side, Deichman Bjørvika.
OM SAMTALEN
Som 19-åring startet Liv Køltzow å skrive dagbok, og hun kaller den for “den søteste og koseligste og gladeste bok”. I dag er hun en av våre mest anerkjente forfattere. Hvordan var reisen dit? Gjennom 'Dagbøker i utvalg 1964-2008' blir vi kjent med forfatteren, men også mennesket Liv. Ekteskap, barn, sykdom, husarbeid og litteratur. Dagbøkene er som en inngang til Køltzows liv og forfatterskap, og har fått jublende anmeldelser.
Hvordan har arbeidet med dagbøkene vært? Hvilke hensyn må en ta som forfatter når en bestemmer seg for å trykke et dagbokverk? Hvordan har dagbokskrivingen påvirket forfatterskapet og omvendt?Sammen med Hans Petter Blad og Kaja Schjerven Mollerin har Liv Køltzow bearbeidet dagbøkene sine, bøker som i utgangspunktet aldri var ment for noen andre enn henne selv.Kaja Schjerven Mollerin, redaktør, kritiker og forfatter, leder samtalen.
SMITTEVERNI tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.- Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre.
- Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
- Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
- Praktiser god hånd- og hostehygiene.