Søndagsfilm: Emil og Ida i Lønneberget

Hver søndag kl. 13 viser vi gratis familiefilm på Eventyrrommet. Alle filmene har aldersgrense 6 år eller yngre. Billetter kan hentes i skranken på barneavdelinga fra kl. 12.00 samme dag. Ingen påmelding.

Du kan ta med mat og drikke, men må huske å rydde etter deg!

Om filmen: I Lønneberget bor Emil og hans lillesøster Ida sammen med pappa Anton, mamma Alma, gårdsgutten Alfred og tjenestepiken Lina. Emil er en god liten gutt som gjerne vil hjelpe til. Det er bare så synd at ting ofte ender med fantestreker. Da bærer det rett i snekkerboden, hvor Emil får sitte i ro og fred å spikke trefigurer, helt til pappa Anton slipper ham ut igjen. Følg med når Emil gjør fantestrek nummer 325, får ferdig sin hundrede trefigur og må sitte i snekkerboden for noe han faktisk ikke har gjort. Georg Riedel som blant annet er kjent for de populære Emil-sangene "Du käre lille snickerbo" og "Idas sommervisa", står for musikken til filmen.

Tillatt for alle.
Varighet 1 t 2 min

Dato

-
Sted
Hovedbiblioteket, barneavdelingen