Søndagsfilm: Albert Åberg del 4

Hver søndag kl. 13 viser vi gratis familiefilm på Eventyrrommet. Alle filmene har aldersgrense 6 år eller yngre. Billetter kan hentes i skranken på barneavdelinga fra kl. 12.00 samme dag. Ingen påmelding.

Du kan ta med mat og drikke, men må huske å rydde etter deg!

Om filmen: Vi viser fire korte filmer fra Albert Åberg samleboks:

Heng i, Albert Åberg
Knyt i vei, Albert Åberg
Hva sa pappa, Albert Åberg?
God natt, Albert Åberg

Albert Åberg er en liten, ganske vanlig gutt, som bor sammen med pappaen sin. Stor er han ikke. Heller ikke sterk. Og sloss vil han i hvert fall ikke! Han er glad og litt rampete, men kan også bli sint, misunnelig og mørkredd. Albert har en oppdiktet venn som heter Skybert, som bare Albert kan se.

Tillatt for alle.
Varighet 42 min

Dato

-
Sted
Hovedbiblioteket, barneavdelingen