Strikkekafé

Velkommen til høstens strikkekafeer på hovedbiblioteket.

- Legg til i kalender2023-08-23 15:00:002023-08-23 17:00:00Title Velkommen til høstens strikkekafeer på hovedbiblioteket. Hovedbiblioteket, møterommetTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Hver onsdag fra kl. 17-19 kan du møte snakkesalige og strikkeglade kvinner og menn. Hvis du står fast i prosjektet ditt, er det alltids noen som kan hjelpe deg. Trenger du å lære noen smarte triks og knep som gjør strikkelivet lettere, så er dette stedet for deg.


Ta kontakt på epost heidi.storstad@tromso.kommune.no eller SMS 40 61 36 29 på forhånd hvis du har noe du trenger hjelp med eller noe spesielt du trenger å lære deg som vil kreve forberedelser.

Tidligere datoer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sted
Hovedbiblioteket, møterommet