Generasjonsgap mellom foreldre og barn/unge i innvandrermiljø- kan man gjøre noe med det?

I Tromsø finnes det barn og ungdom med mange ulike nasjonaliteter, flere er født i Norge men har foreldre som har innvandret til landet. Stadig flere unge føler at de har mistet tilknytningen til foreldrenes kultur og at en del av deres identitet er uklart for dem selv.

- Legg til i kalender2021-10-16 12:00:002021-10-16 15:00:00Title I Tromsø finnes det barn og ungdom med mange ulike nasjonaliteter, flere er født i Norge men har foreldre som har innvandret til landet. Stadig flere unge føler at de har mistet tilknytningen til foreldrenes kultur og at en del av deres identitet er uklart for dem selv. HovedbiblioteketTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Hva vil det si å være tverrkulturell? Er det lov å være begge deler? Hvorfor er noen foreldre redde for at deres barn og ungdom skal bli "for norsk"? Somaliere i Tromsø ønsker å ha en samtale mellom foreldre og deres barn/unge omkring tema identitet, tilhørighet og hva det betyr å være ungdom i Tromsø anno 2021. 

Psykoterapeut og foredragsholder Abdibasid Ali leder samtalen mellom generasjoner. 

Dato

-
Sted
Hovedbiblioteket