Bokbad: Stolt

Bokbad med Benjamin Baarli Silseth og Kine Yvonne Kjær

Stolt er en bok om å være skeiv i Norge både før og nå, om hvordan man kan være en god støttespiller og venn, om kjønnsidentitet, kjærlighet og seksualitet, og om viktige personer som har gått foran i kampen for homofiles rettigheter.

Her får barna svar på spørsmål som Hvorfor feirer vi Pride? Hva er lov og ikke lov i Norge? Er egentlig skeiv kjærlighet annerledes? Hva kan man si og gjøre hvis en venn betror deg en hemmelighet om egen seksualitet?

Denne boka feirer ulikhet og annerledeshet og vi håper at den kan bidra til å fjerne tabuer. Målet er at alle som leser denne boka skal føle seg mer trygge på seg selv og være stolte av den de er! Passer for barn fra 9 år og oppover.

Benjamin Silseth er en kjent psykolog og medieprofil, som engasjerer seg spesielt for psykisk helse hos unge. Han er programleder i den populære podcasten “Baarli og Benjamin går i terapi”, som han har sammen med ektemannen Niklas Baarli. De to har ved flere anledninger pratet åpent om viktigheten og betydningen av skeives rettigheter, mangfold og synlighet.

Kine Kjær fra fra Trollvik i Lenvik har gjennomillustrert boka. Hun jobber som illustratør og utsmykker.

Dato

-
Sted
Hovedbiblioteket, plan 2