Bokbad: "League"

Gaming har ikke alltid vært enkelt for jenter. Ikke fordi vi ikke er flinke, men fordi det ikke alltid er enkelt å være med i et miljø hvor det nesten bare er gutter. Det kan gjerne bli toxic, og det oppleves mye drittslening.

Siste oppdatering 06. nov 2023, kl. 15:51

Publisert 06. nov 2023

Vi får besøk av forfatter Nina Borge, som har skrevet en bok som omhandler akkurat dette, og har kommet til oss for å snakke om akkurat dette. Det blir også servert gratis pizza!

Om forfatteren:

Nina Borge (f. 1983) er født og oppvokst i Sandefjord og bor i Stokke. Hun er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapeut. I tillegg jobber hun frilans som manuskonsulent og redaktør for Forlagshuset i Vestfold.

Debutromanen hennes Utbryterne (2020) er nominert til Uprisen 2021. 

Om boka:

Jos har vært gamer så lenge hun kan huske. Alt hun drømmer om er å bli proff. Med skyhøye forventninger starter hun på e-sportlinja på videregående. Men som eneste jente i klassen, er det ikke enkelt å kreve sin plass. En viktig League of legends-turnering ligger foran dem, men i e-sport er det guttene som dominerer. Kommer de til å respektere henne? Er hun i det hele tatt velkommen?

Hvor mye er Jos villig til å ofre for å nå helt til topps?

Dato

-
Sted
Hovedbiblioteket, plan 2