Bokbad: "League"

Gaming har ikke alltid vært enkelt for jenter. Ikke fordi vi ikke er flinke, men fordi det ikke alltid er enkelt å være med i et miljø hvor det nesten bare er gutter. Det kan gjerne bli toxic, og det oppleves mye drittslening.

Vi får besøk av forfatter Nina Borge, som har skrevet en bok som omhandler akkurat dette, og har kommet til oss for å snakke om akkurat dette. Det blir også servert gratis pizza!

Om forfatteren:

Nina Borge (f. 1983) er født og oppvokst i Sandefjord og bor i Stokke. Hun er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapeut. I tillegg jobber hun frilans som manuskonsulent og redaktør for Forlagshuset i Vestfold.

Debutromanen hennes Utbryterne (2020) er nominert til Uprisen 2021. 

Om boka:

Jos har vært gamer så lenge hun kan huske. Alt hun drømmer om er å bli proff. Med skyhøye forventninger starter hun på e-sportlinja på videregående. Men som eneste jente i klassen, er det ikke enkelt å kreve sin plass. En viktig League of legends-turnering ligger foran dem, men i e-sport er det guttene som dominerer. Kommer de til å respektere henne? Er hun i det hele tatt velkommen?

Hvor mye er Jos villig til å ofre for å nå helt til topps?

Dato

-
Sted
Hovedbiblioteket, plan 2