Drop-in lesesirkel: formiddag

Vil du ha et litterært pusterom? Et friminutt hvor du bare kan sitte ned og lytte – og snakke om du vil. Da passer shared reading ypperlig for deg!

Siste oppdatering 06. sep 2023, kl. 14:14

Publisert 28. jun 2023
- Legg til i kalender2023-08-31 08:30:002023-08-31 10:00:00Title Vil du ha et litterært pusterom? Et friminutt hvor du bare kan sitte ned og lytte – og snakke om du vil. Da passer shared reading ypperlig for deg! Hovedbiblioteket, isbjørnrommetTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

I vår drop-in lesesirkel kan du komme bare for å være, og dele dine tanker om det vi leser hvis du vil. Hver gang leser bibliotekaren en ny tekst, med dikt til avslutning. Det krever ingen forberedelser for deg.

Velkommen til en trivelig stund i litteraturens verden!

Dato

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tidligere datoer

-
-
-
-
-
Sted
Hovedbiblioteket, isbjørnrommet