Informasjonsmøte om tilskudd til lag og foreninger

Tromsø kommune inviterer organisasjoner som vurderer å søke tilskuddsmidler til helse- og velferdsformål til møte på Teams. Påmeldingsfristen er inne utgangen av 4. januar.

- Legg til i kalender2022-01-06 11:00:002022-01-06 14:00:00Informasjonsmøte om tilskudd til lag og foreninger I møtet vil du få informasjon om formålet med tilskuddsordningen, hvilke rammer som gjelder for tildeling, og mulighet for å stille spørsmål. Organisasjoner som melder seg på, forteller om sin organisasjon, formålet med organisasjonen, hva organisasjonen jobber med og hvordan og hva organisasjonen kan bidra med innen helse- og velferdsområdet for Tromsø kommune. Taletid er inntil 15 minutt per organisasjon. Vi ønsker både tidligere og nye organisasjoner velkommen. Les mer på nettsiden Tilskudd til helse- og velferdsformål. Påmeldingsfrist: 4. januar Påmeldingen sendes på e-post til elisabeth.annie.arnesen@tromso.kommune.no TeamsTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

I møtet vil du få informasjon om formålet med tilskuddsordningen, hvilke rammer som gjelder for tildeling, og mulighet for å stille spørsmål.

Organisasjoner som melder seg på, forteller om sin organisasjon, formålet med organisasjonen, hva organisasjonen jobber med og hvordan og hva organisasjonen kan bidra med innen helse- og velferdsområdet for Tromsø kommune. Taletid er inntil 15 minutt per organisasjon.

Vi ønsker både tidligere og nye organisasjoner velkommen.

Les mer på nettsiden Tilskudd til helse- og velferdsformål.

Påmeldingsfrist: 4. januar
Påmeldingen sendes på e-post til elisabeth.annie.arnesen@tromso.kommune.no

Dato

-
Sted
Teams