Jobb og bo et år i Malangen

Har du lyst til å jobbe på en distrikts skole? Nå har du sjansen å jobbe som lærer i flotte Malangen.

Fjell reflekteres i sjøen Malangen

Har du lyst til å jobbe på en distrikts skole? Nå har du sjansen å jobbe som lærer i flotte Malangen.

Siste oppdatering 04. okt 2024, kl. 13:51

Publisert 04. okt 2024

På Vikran skole venter en super jobbmulighet for deg som har kvalifikasjoner til å undervise på barnetrinnet. Vikran skole er omgitt av et fantastisk uteområde og nærmiljø. Elevene lærer gjennom ulike tilnærmingsmetoder i nærområdet, både inne og ute. Satsningen vår på uteskole er et viktig bidrag i til læring. 

Søk jobben som lærer i Malangen. 

Liten skole 

Det er 18 elever fra 1. -7. trinn på skolen. Her jobber to lærere og to assistenter. Og nå søker vi lærervikar ut skoleåret 2024/2025. På Vikran skole er du nært elevene og blir godt kjent med kollegene. Med uteskole og læring i friluft er det stor frihet til å skape aktiviteter. Skolen har en fin gymsal som også brukes til aktiviteter etter skoletid. 

Fantastisk natur 

Malangen byr på gode turmuligheter og naturopplevelser hele året. På fritiden kan du gå turer i fjellet, i fjæra, sykle eller prøve fiskelykken. Rett bak skolen finner du nypreparerte skiløyper vinterstid. I Malangen kan du oppleve mørketid, nordlys og midnattssol og alltid være tett på naturen. Dersom bylivet likevel skulle friste, så er Tromsø sentrum bare 45 minutters kjøretur unna. 

Søk da vel

Vikran skole tilbyr spennende og varierte arbeidshverdager med flotte elever og dyktige kollegaer. Du vil få selvstendige arbeidsoppgaver og ta del i et utviklingsorientert og støttende arbeidsmiljø.

Vi kan være behjelpelig med å skaffe bolig. 

Her finner du stillingsutlysningen. Søknadsfrist er 15. oktober.