Trafikkregulering Midnight Sun Marathon 2024

Lørdag 22. juni arrangeres årets løpefest i Tromsø. Flere enn 6000 små og store løpere vil prege byens gater. Pluss alle de som skal heie dem frem.
MSM 2024 Tromsøbrua

Lørdag 22. juni arrangeres årets løpefest i Tromsø. Flere enn 6000 små og store løpere vil prege byens gater. Pluss alle de som skal heie dem frem.

Siste oppdatering 21. jun 2024, kl. 9:44

Publisert 20. jun 2024

For å sikre trygg avvikling for deltakere og publikum er det nødvendig å regulere trafikken mens løpene pågår. Fra klokken 13:00 vil gater i sentrum, sørover på øya og på fastlandet blir stengt for biltrafikk. Andre steder vil det bli omkjøringer. Storgata fra Fr. Langes gate til Strandskillet, Bankgata, Kirkegata vil være stengt til klokken 03.00.

Les om trafikkreguleringer her.

Bor du i et område som er berørt av arrangementet, anbefales du å la bilen stå eller planlegge kjøreturen slik at reguleringene blir til minst mulig hinder. Har du spørsmål, så kan de rettes til arrangøren Midnight Sun Marathon.

MSM har 230 vakter fordelt utover løypa for å hjelpe løperne trygt frem. I tillegg er flere politipatruljer engasjert under løpet. Vi ber alle respektere løypevaktenes henvisninger og vi håper på forståelse for at noen gater må stenges av sikkerhetshensyn.

De som skal til sentrum i løpet av lørdagen oppfordres til å reise kollektivt. Fredrik Langes gate er stengt under arrangementet og de sentrumsholdeplassene blir flyttet til Vestregata. Se oppdateringer om busslinjene her eller i Troms Reise-appen.