En inkluderende sport for alle!

Tromsø Taekwon-Do klubb kan nå ta i bruk 300 kvm med nytt sportsdekke i nyoppussede lokaler og sparre med BOB!

Tromsø Taekwon-Do klubb

Tromsø Taekwon-Do klubb kan nå ta i bruk 300 kvm med nytt sportsdekke i nyoppussede lokaler og sparre med BOB!

Siste oppdatering 26. feb 2024, kl. 13:46

Publisert 17. jan 2024

Senhøsten 2023 mottok Tromsø Taekwon-Do klubb tilskudd fra Tromsø kommune til nytt sportsdekke og innkjøp av BOB boksedukke. Nå er alt på plass, til stor glede for store og små i Tromsø Teakwon-DO klubb.

– Vi har det gøy på trening, det er fine folk og det er artig å utøve en sport som er er annerledes enn hva "alle andre" går på, forteller Ulla Nybakken (13).

Sofia Stokmo (13), den nye boksedukken BOB og Ulla Nybakken (13) har mye gøy på trening!

– Vi har begge to medaljer fra høstens NNM i Tromsø, forteller sparringspartner og treningsvenninne Sofia Stokmo (13).

Jentene har ambisjoner om svart belte og trener to til tre ganger i uka. I tillegg gjennomfører ungdommene kurs for å kunne bli hjelpetrener for de yngre i klubben.

Ulla og Sofia er begge 13 år og har trent Taekwon-Do siden 7-års alderen.

Inkluderende sport

Hovedinstruktør Odd Arne Larsen forteller at aldersspennet på medlemmene strekker seg fra 7 til 70 år. I tillegg til partier i hovedlokalet på Stakkevollan,- har de barnepartier i Kaldfjord, Tromsdalen, Prestvannet og Sandnessund.

Hovedinstruktør Odd Arne Larsen og styreleder Hanna-Kirsti Schrøder Leiros i Tromsø Taekwon-Do klubb.

– Teakwon-Do er en koreansk kampsport som passer for alle, sier Larsen. Det er en sport du kan utøve hele livet! Klubben vår jobber hele tiden for å bli enda mer inkluderende og ønsker å starte egne partier med seniortrening på dagtid og parasport. Du må akseptere "et lite stykke østen" når du er i salen, høflighet, respekt og sunne verdier er en viktig del av sporten. Ønsker du å prøve Taekwon- Do? Vi lover å ta godt imot deg, sier Larsen. Informasjon finner du på Tromsø Taekwon-Do klubb

Ønsker din klubb å søke midler?

– Vi er svært takknemlig for de mulighetene støtten fra Tromsø kommune har gitt oss, avslutter styreleder i klubben Hanna-Kirsti Schrøder Leiros.

Tromsø kommune tildeler hver vår og høst tilskudd til idretts- og friluftsformål i kommunen. En rekke lag, klubber og foreninger mottok tilskudd til ulike idrettsformål før jul 2023.

Ønsker din klubb å søke tilskudd for våren 2024? Søk her