Barnehagene rekrutterer

Har du lyst til å jobbe i barnehage? Da bør du søke nå. Vi har 50 ledige stillinger med søknadsfrist 1. mars.

Pedagoger og barn i barnehage

Har du lyst til å jobbe i barnehage? Da bør du søke nå. Vi har 50 ledige stillinger med søknadsfrist 1. mars.

Siste oppdatering 09. feb 2024, kl. 15:21

Publisert 09. feb 2024

Jobb i barnehage består av faste rutiner og masse lek. Pedagogene Charlotte og Tor Martin gleder seg til å gå på jobb hver dag. 

- Det det er utrolig givende å jobbe i barnehage. Ingen dager er like. Vi er på samme sted og har de samme rutinene hver dag. Men siden vi jobber med mennesker, så blir dagene forskjellige. Det skifter det raskt mellom latter og tårer hos barna. Noe som utfordrer oss som mennesker og pedagoger sier Tor Martin Berg Johansen, pedagog i Gyllenvang barnehage. 

Fra assistent til leder 

Tor Martin jobbet som assistent i barnehage før han startet på studiet. Og visste derfor godt hva han gikk til. - Da jeg jobbet som assistent, så trivdes jeg så godt at det ble et naturlig karrierevalg for meg. Jeg ønsket mer ansvar og å få være med på å ta avgjørelser på jobben. Å skulle komme tilbake til jobb i barnehagen etter endt studie gikk overraskende bra. Som nyutdannet startet jeg som pedagogisk leder. Det var litt skummelt. Men med god opplæring og støttende kolleger så føler jeg med godt tatt imot og respektert. Jeg ble ikke sett på som assistent lenger. 

Mann og kvinne på jobb i barnehage
Tor Martin Berg Johansen og Charlotte Johansen er pedagoger i Gyllevang barnehage.

Starter dagen med en klem

- Det er vel ingen andre arbeidsplasser man blir møtt med en klem og jubel når man kommer på jobb. Det er godt å kjenne på at man er så ønsket sier pedagog Charlotte Johansen. 

Charlotte er også nyutdannet pedagog og har nettopp startet i Gyllenvang barnehage. Hun synes faget er spennende fordi det er i stadig utvikling. - Man lærer noe hver dag og utvikler seg også som menneske. Det å utgjøre en så stor forskjell i livet til barna er en god følelse. 

Charlotte Johansen trives veldig godt i jobben i barnehage.

Gode relasjoner 

Det er mange ulike folk som jobber på Gyldenvang. Noen har jobbet her lenge, andre kommer inn som vikar i perioder. Mens noen kolleger som kommer fra andre land har sitt første møte med norsk arbeidsliv her. -Vi har ulik bakgrunn, men gjør samme jobb. Det er interessen for faget som er fellesnevneren. Det er lav terskel for å diskutere. Vi sparrer om synspunkter på for eksempel fysisk aktivitet, språk og måltider i barnehagen. Dette synes jeg vi samarbeider godt om, avslutter Tor Martin. 

Har du lyst til å jobbe i barnehage? Her er våre ledige stillinger.

Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i Tromsø kommune.

Nesten 50 nye jobbmuligheter i barnehage. Søknadsfrist er 1. mars 2024.