Gratis svømming på Tromsøbadet

Dårlig vær sier du, fortvil ikke. 8. - 14. juni blir det gratis bading for alle barn fra 0-16 år på Tromsøbadet.

Tenåringer under vann på Tromsøbadet

Dårlig vær sier du, fortvil ikke. 8. - 14. juni blir det gratis bading for alle barn fra 0-16 år på Tromsøbadet.

Siste oppdatering 13. jun 2023, kl. 11:57

Publisert 05. jun 2023

Gladmeldingen om gratis inngang på Tromsøbadet kom under barnas- og ungdommens kommunestyremøte tirsdag 6. juni. På grunn av elendig sommervær så de voksne politikerne seg nødt til å gjøre noe med det. Ikke været altså, men badetemperaturene. Ordfører Gunnar Wilhelmsen og leder i Oppvekst- og utdanningsutvalget Pål Julius Skogholt lover nå temperert badevann en hel uke fremover. 

- Været kan vi ikke gjøre noe med, og vi vet jo at det ikke egentlig finnes dårlig vær, men det kan finnes dårlige badetemperaturer. Vi håper dette kan hjelpe på sommerfølelsen hos barn og unge i hele Tromsø. God bading og god sommer! sier ordfører Gunnar Wilhelmsen. 

Praktisk om gratis inngang på Tromsøbadet 

Tilbudet kan benyttes av alle barn fra 0 - 16 år i perioden torsdag 8. til og med onsdag 14. juni. Gratis inngang gjelder innenfor Tromsøbadets ordinære åpningstid. Det er ikke forhåndsbestilling, og parallelle aktiviteter og trening pågår som normalt. Det kan derfor bli fullt og noe ventetid. 

Svømmedyktige barn fra 12 – 16 år kan fritt benytte seg av tilbudet. Barn som er under 12 år, må ha følge med en voksen. En voksen kan maksimalt ha med tre barn som er under 12 år/ eller ikke er svømmedyktig.  

Mens vi venter på sommeren, ta med badetøy, såpe, håndkle og godt humør for gratis badeaktiviteter på Tromsøbadet. 

Her finner du mer informasjon og åpningstidene til Tromsøbadet.