Legevakta og parkeringen stengt i perioder 13. og 14. juni

Årsaken er at det nye redningshelikopteret «SAR Queen» skal foreta prøvelandinger tirsdag 14. juni på landingsplassen ved UNN her i Tromsø.

Hovedinngangen på legevakta ved UNN den 10 juni 2022. Sett fra forsiden.

Årsaken er at det nye redningshelikopteret «SAR Queen» skal foreta prøvelandinger tirsdag 14. juni på landingsplassen ved UNN her i Tromsø.

Siste oppdatering 11. aug 2023, kl. 9:18

Publisert 10. jun 2022

Parkeringen ved den kommunale legevakta stenges fra mandag 13. juni på ettermiddagen til rundt klokken 19 tirsdag 14. juni. Legevaktinngangen vil også bli stengt i kortere perioder, men dette er kun mellom klokken 17 og 19 tirsdag 14. juni.

Dette gjør at veier, parkeringsplasser og innganger i nærheten av landingsområdet stenges i perioder.

Ved legevakta blir driften redusert mens testingen pågår. Akutte henvendelser vil bli prioritert. Ring 113 ved behov for øyeblikkelig hjelp.

Besøkende til legevakta kan benytte UNNs ansattparkering i tidsrommet når legevaktas parkering er stengt. Det vil ikke bli utskrevet parkeringsgebyr.

Vi gjør oppmerksom på at vindtrykket fra det nye helikopteret er langt kraftigere enn fra dem som er i bruk i dag. Det er noe usikkert hvordan trykket vil påvirke området rundt landingsplassen, som ligger på taket til legevakta.

Sykehusvegen er blant veiene som stenges i kortere perioder, og det kan derfor oppstå forsinkelser i busstrafikken til og fra sykehuset.

Les mer her: Nytt redningshelikopter prøvelander ved UNN