Slik blir nye Mellomvegen 110

Tromsø kommune kjøpte i 2020 Mellomvegen 110 (kjent som Lærerhøyskolen). Bygget er nå under utvikling til fremtidig bruk for Tromsø kommune.

Mellomveien 110

Slik blir nye Mellomvegen 110

Siste oppdatering 25. mai 2022, kl. 14:46

Publisert 25. mai 2022

Mellomvegen 110 vil fortsette å være et kunnskapssenter hvor undervisning, veiledning og kompetanse står i fokus. Barneverntjenesten, Voksenopplæringa, IT, Sentrum hjemmetjeneste og Responssenteret til Tromsø kommune vil her få flotte lokaler som vil være utgangspunktet for det gode og viktige arbeidet som gjøres i tjenestene.

Mulighetene som ligger i bygget er fantastiske, og dette senteret vil være en viktig del av Tromsø kommune sine tjenester til byens befolkning i mange år fremover! Arbeidet planlegges å være ferdig allerede januar 2023.