Møter i politiske hovedutvalg i september

Her finner du møteoversikt og lenker til saksdokumenter. Du kan også følge møtene direkte eller i opptak her.

Siste oppdatering 16. sep 2022, kl. 12:09

Publisert 10. sep 2022
- Legg til i kalender2022-09-13 10:00:002022-09-16 10:00:00Møter i politiske hovedutvalg i september Tirsdag 13. september klokken 12:00: Miljø-, klima- og samferdselsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube. Onsdag 14. september klokken 13:00: Helse- og velferdsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Opptaket er tilgjengelig på vår videoside eller via YouTube. Torsdag 15. september klokken 12:00: Kommune- og byutviklingsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube. Opptak av møtet er foreløpig ikke tilgjengelig, men vil publiseres på videosiden og vår kanal på YouTube i løpet av kort tid. Fredag 16. september klokken 08:30 Oppvekst- og utdanningsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. På grunn av teknisk feil, ble det ikke gjort opptak av dette møtet. Kultur-, idretts- og friluftsutvalgets møte i september avlyses FormannskapssalenTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Tirsdag 13. september klokken 12:00: Miljø-, klima- og samferdselsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube.

Onsdag 14. september klokken 13:00: Helse- og velferdsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Opptaket er tilgjengelig på vår videoside eller via YouTube.

Torsdag 15. september klokken 12:00: Kommune- og byutviklingsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube. Opptak av møtet er foreløpig ikke tilgjengelig, men vil publiseres på videosiden og vår kanal på YouTube i løpet av kort tid.

Fredag 16. september klokken 08:30 Oppvekst- og utdanningsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. På grunn av teknisk feil, ble det ikke gjort opptak av dette møtet.

Kultur-, idretts- og friluftsutvalgets møte i september avlyses

Dato

-
Sted
Formannskapssalen