Møter i politiske hovedutvalg i september

Her finner du møteoversikt og lenker til saksdokumenter. Du kan også følge møtene direkte eller i opptak her.

Siste oppdatering 16. sep 2022, kl. 12:09

Publisert 10. sep 2022

Tirsdag 13. september klokken 12:00: Miljø-, klima- og samferdselsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube.

Onsdag 14. september klokken 13:00: Helse- og velferdsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Opptaket er tilgjengelig på vår videoside eller via YouTube.

Torsdag 15. september klokken 12:00: Kommune- og byutviklingsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube. Opptak av møtet er foreløpig ikke tilgjengelig, men vil publiseres på videosiden og vår kanal på YouTube i løpet av kort tid.

Fredag 16. september klokken 08:30 Oppvekst- og utdanningsutvalget

Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. På grunn av teknisk feil, ble det ikke gjort opptak av dette møtet.

Kultur-, idretts- og friluftsutvalgets møte i september avlyses

Dato

- Legg til i kalender2022-09-13 10:00:002022-09-16 10:00:00Møter i politiske hovedutvalg i september Tirsdag 13. september klokken 12:00: Miljø-, klima- og samferdselsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube. Onsdag 14. september klokken 13:00: Helse- og velferdsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Opptaket er tilgjengelig på vår videoside eller via YouTube. Torsdag 15. september klokken 12:00: Kommune- og byutviklingsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via YouTube. Opptak av møtet er foreløpig ikke tilgjengelig, men vil publiseres på videosiden og vår kanal på YouTube i løpet av kort tid. Fredag 16. september klokken 08:30 Oppvekst- og utdanningsutvalget Du finner saksliste og dokumenter i vår møtekalender. På grunn av teknisk feil, ble det ikke gjort opptak av dette møtet. Kultur-, idretts- og friluftsutvalgets møte i september avlyses FormannskapssalenTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic
Sted
Formannskapssalen
Fant du det du så etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli enda bedre.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og personvernerklæringen og avtalevilkår fra Google gjelder.