Konferanse om arktiske byrom

Forum for arktisk byutvikling i Tromsø (FOBY) inviterer til en engasjerende og spennende dag med arkitekt Alexandria Algard.

Siste oppdatering 20. sep 2021, kl. 11:26

Publisert 10. sep 2021
- Legg til i kalender2021-09-23 10:00:002021-09-23 14:00:00Konferanse om arktiske byrom Aleksandria Algard har vært president i NAL (Norske arkitekters landsforbund) og er nå leder for juryen for Attraktiv by, som er statens utmerkelse for bærekraftig by- og stedsutvikling. Våre nabobyer Harstad, Alta og Hammerfest skal presentere vellykkede arktiske byrom som de har etablert og vi får også innlegg fra lokale aktører som Pust-gjengen og Tromsø kommune, Det er satt av tid til dialog med innlederne og programmet ledes av Egil Jens Pettersen. Smittevernhensyn begrenser antall plasser, så meld deg på i dag. Billetter kjøper du her: Hoopla.no Program finner du på No-Da.no: Konferanse om arktiske byrom Velkommen til en dag full av energi og påfyll! IshavshotelletTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Aleksandria Algard har vært president i NAL (Norske arkitekters landsforbund) og er nå leder for juryen for Attraktiv by, som er statens utmerkelse for bærekraftig by- og stedsutvikling.

Våre nabobyer Harstad, Alta og Hammerfest skal presentere vellykkede arktiske byrom som de har etablert og vi får også innlegg fra lokale aktører som Pust-gjengen og Tromsø kommune, Det er satt av tid til dialog med innlederne og programmet ledes av Egil Jens Pettersen.

Smittevernhensyn begrenser antall plasser, så meld deg på i dag.

Billetter kjøper du her: Hoopla.no

Program finner du på No-Da.no: Konferanse om arktiske byrom

Velkommen til en dag full av energi og påfyll!

Dato

-
Sted
Ishavshotellet