Kommunestyremøte og prisoverrekkelser

Velkommen til å følge kommunestyremøtet direkte onsdag 15. desember fra klokken 12 og torsdag 16. desember fra klokken 11.

- Legg til i kalender2021-12-15 11:00:002021-12-16 14:00:00Kommunestyremøte og prisoverrekkelser Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender: Møtedag 1 av 2: Onsdag 15. desemberMøtedag 2 av 2: Torsdag 16. desember En av sakene som behandles onsdag er kommunedirektørens forslag til handlingsprogram for 2022-2025. Forslaget til kommunedirektøren ligger i møtepapirene (se over). På denne siden finner du en samlet oversikt over alle forslagene fra politiske partier. Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset. Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams. Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene. Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten. Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de ordinære smittevernreglene og -anbefalingene som for tiden gjelder, slik som å ha god håndhygiene og holde nødvendig avstand til hverandre. Vi ber om bruk av munnbind. Se når ordføreren overrekker de kommunale prisene Tradisjonen tro deler vi ut fire av våre kommunale priser i forbindelse med årets siste kommunestyremøte. Onsdag 15. desember klokken 14:15 tar derfor ordfører Gunnar Wilhelmsen en halvtimes pause fra møtevirksomheten for å overrekke Tromsø kommunes idrettspris, hederspris, kulturpris og kulturvernpris. Du kan følge prisutdelingen i direktestrømmen fra møtet. Det sendes ut egen informasjon til mediene, som ønsker å møte opp for å dekke prisoverrekkelsene. Følg møtet direkte og i opptak Du kan følge møtedag 1, som starter onsdag 15. desember klokken 12, direkte eller i opptak her. Prisutdelingene starter etter planen klokken 14:15: Du kan følge møtedag 2, torsdag 15. desember fra klokken 12, direkte eller i opptak her: Digitalt møte via TeamsTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender:

En av sakene som behandles onsdag er kommunedirektørens forslag til handlingsprogram for 2022-2025. Forslaget til kommunedirektøren ligger i møtepapirene (se over). På denne siden finner du en samlet oversikt over alle forslagene fra politiske partier.

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no

Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn

Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset.

Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams.

Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene.

Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten.

Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de ordinære smittevernreglene og -anbefalingene som for tiden gjelder, slik som å ha god håndhygiene og holde nødvendig avstand til hverandre. Vi ber om bruk av munnbind.

Se når ordføreren overrekker de kommunale prisene

Tradisjonen tro deler vi ut fire av våre kommunale priser i forbindelse med årets siste kommunestyremøte.

Onsdag 15. desember klokken 14:15 tar derfor ordfører Gunnar Wilhelmsen en halvtimes pause fra møtevirksomheten for å overrekke Tromsø kommunes idrettspris, hederspris, kulturpris og kulturvernpris.

Du kan følge prisutdelingen i direktestrømmen fra møtet.

Det sendes ut egen informasjon til mediene, som ønsker å møte opp for å dekke prisoverrekkelsene.

Følg møtet direkte og i opptak

Du kan følge møtedag 1, som starter onsdag 15. desember klokken 12, direkte eller i opptak her. Prisutdelingene starter etter planen klokken 14:15:

Du kan følge møtedag 2, torsdag 15. desember fra klokken 12, direkte eller i opptak her:

Dato

-
Sted
Digitalt møte via Teams