Jobbmesse i Tromsø

Endelig er det mulig å møte arbeidsgivere samlet

- Legg til i kalender2023-03-14 11:00:002023-03-14 13:30:00Jobbmesse i Tromsø Nav Tromsø inviterer til jobbmesse på Clarion Hotel The Edge. Førti arbeidsgivere fra ulike bransjer har stands, syv opplæringskontor kommer og du finner også tilbud om karriere veiledning på jobbmessa. De ønsker å møte potensielle nye arbeidstakere, informere om utdanningsmuligheter og hjelper til med å finne en jobbvei videre hvis man ønsker det. Arbeidskraftsbehovet i Tromsø er stort i de fleste bransjer. NAV Tromsø ønsker derfor å legge til rette for en møteplass der arbeidsgivere og arbeidssøkere kan møtes.  Ta gjerne med oppdatert CV til arbeidsgivere som ønsker å ta imot CV. Messa er åpen for alle og gratis. Les mer på hjemmeside: Jobbmesse 2023 på The Edge Tromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Nav Tromsø inviterer til jobbmesse på Clarion Hotel The Edge.

Førti arbeidsgivere fra ulike bransjer har stands, syv opplæringskontor kommer og du finner også tilbud om karriere veiledning på jobbmessa.

De ønsker å møte potensielle nye arbeidstakere, informere om utdanningsmuligheter og hjelper til med å finne en jobbvei videre hvis man ønsker det.

Arbeidskraftsbehovet i Tromsø er stort i de fleste bransjer. NAV Tromsø ønsker derfor å legge til rette for en møteplass der arbeidsgivere og arbeidssøkere kan møtes. 

Ta gjerne med oppdatert CV til arbeidsgivere som ønsker å ta imot CV.

Messa er åpen for alle og gratis.

Les mer på hjemmeside: Jobbmesse 2023 på The Edge

Dato

-