Innspillmøte for økt valgdeltakelse blant innvandrere

Tiltak for økt valgdeltakelse blant innvandrere

- Legg til i kalender2023-02-28 14:00:002023-02-28 17:00:00Innspillmøte for økt valgdeltakelse blant innvandrere Personer med innvandrerbakgrunn er dårligere representert ved valg enn resten av befolkningen i kommunen. Tromsø kommune ønsker å informere om retten til og betydningen av å stemme ved høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. Vi inviterer til innspillmøte for å orientere om planene og få innspill til tiltak. Har du eller din organisasjon tanker om hvordan vi kan legge til rette for at flere med innvandrerbakgrunn bruker stemmeretten sin? Vi vil gjerne høre fra deg.  Ta kontakt med koordinator for Valg 2023,  Rebekka Ringholm for mer informasjon om møtet. Kantina på rådhusetTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Personer med innvandrerbakgrunn er dårligere representert ved valg enn resten av befolkningen i kommunen. Tromsø kommune ønsker å informere om retten til og betydningen av å stemme ved høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg.

Vi inviterer til innspillmøte for å orientere om planene og få innspill til tiltak. Har du eller din organisasjon tanker om hvordan vi kan legge til rette for at flere med innvandrerbakgrunn bruker stemmeretten sin? Vi vil gjerne høre fra deg. 

Ta kontakt med koordinator for Valg 2023,  Rebekka Ringholm for mer informasjon om møtet.

Dato

-
Sted
Kantina på rådhuset