Hvordan bli fosterhjem? Meld deg på digitalt infomøte

Lurer du på om du eller din familie passer til å være fosterhjem, og hvordan man blir det? Delta på Barne-, ungdoms- og familiedirektoratets informasjonsmøte om temaet.

- Legg til i kalender2022-01-12 19:00:002022-01-12 20:00:00Hvordan bli fosterhjem? Meld deg på digitalt infomøte Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn som ikke kan bo hos foreldrene sine. Fosterforeldre samarbeider med barnevernstjenesten i Tromsø kommune. Dersom du lurer på om du eller din familie kan bli et fosterhjem, kan du melde deg på et av flere informasjonsmøter, som Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) arrangerer i løpet av vinteren og våren 2022. Informasjonsmøtet er et uforpliktende møte hvor du får vite mer om det å bli fosterhjem. Det første informasjonsmøtet for Nord-Norge og Tromsø arrangeres den 12. januar 2022. Klikk på lenken for mer informasjon og for påmeldingsskjema. Dersom datoen ikke passer for deg, kan du på Bufdir.no sjekke når de neste informasjonsmøtene for Nord-Norge er. TeamsTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn som ikke kan bo hos foreldrene sine. Fosterforeldre samarbeider med barnevernstjenesten i Tromsø kommune.

Dersom du lurer på om du eller din familie kan bli et fosterhjem, kan du melde deg på et av flere informasjonsmøter, som Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) arrangerer i løpet av vinteren og våren 2022.

Informasjonsmøtet er et uforpliktende møte hvor du får vite mer om det å bli fosterhjem.

Det første informasjonsmøtet for Nord-Norge og Tromsø arrangeres den 12. januar 2022. Klikk på lenken for mer informasjon og for påmeldingsskjema.

Dersom datoen ikke passer for deg, kan du på Bufdir.no sjekke når de neste informasjonsmøtene for Nord-Norge er.

Dato

-
Sted
Teams