Formannskapsmøte

Følg møtet direkte fra klokken 12. Møteinfo finner du her.

- Legg til i kalender2021-11-16 11:00:002021-11-16 17:00:00Formannskapsmøte Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Oppmøterestriksjoner Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset. Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams. Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten. Journalister som ønsker å intervjue formannskapsrepresentanter, må derfor selv ta kontakt med representantene man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene. Smittevernhensyn Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de ordinære smittevernanbefalingene som for tiden gjelder, slik som håndhygiene og holde nødvendig avstand til hverandre. Vi anbefaler bruk av munnbind Følg møtet direkte og i opptak Du kan følge møtet direkte eller i opptak via vår videoside eller på Youtube: Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no Tromsø rådhus, formannskapssalenTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender.

Oppmøterestriksjoner

Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset.

Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams.

Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten.

Journalister som ønsker å intervjue formannskapsrepresentanter, må derfor selv ta kontakt med representantene man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene.

Smittevernhensyn

Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de ordinære smittevernanbefalingene som for tiden gjelder, slik som håndhygiene og holde nødvendig avstand til hverandre. Vi anbefaler bruk av munnbind

Følg møtet direkte og i opptak

Du kan følge møtet direkte eller i opptak via vår videoside eller på Youtube:

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no

Dato

-
Sted
Tromsø rådhus, formannskapssalen