Ekstraordinært formannskapsmøte

Følg møtet direkte fra klokken 15. Formannskapet har kun én sak til behandling, den lokale koronaforskriften.

- Legg til i kalender2021-11-23 14:00:002021-11-23 15:00:00Ekstraordinært formannskapsmøte Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no Oppmøterestriksjoner Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset. Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams. Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten. Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene. Smittevernhensyn Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de ordinære smittevernanbefalingene som for tiden gjelder, slik som håndhygiene og holde nødvendig avstand til hverandre. Vi anbefaler bruk av munnbind. Følg møtet direkte og i opptak Du kan følge møtet direkte eller i opptak her: Digitalt møte via TeamsTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender.

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no

Oppmøterestriksjoner

Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset.

Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams.

Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten.

Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene.

Smittevernhensyn

Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de ordinære smittevernanbefalingene som for tiden gjelder, slik som håndhygiene og holde nødvendig avstand til hverandre. Vi anbefaler bruk av munnbind.

Følg møtet direkte og i opptak

Du kan følge møtet direkte eller i opptak her:

Dato

-
Sted
Digitalt møte via Teams