Demensdagene

Årets tema er «Demensomsorg i Tromsø i et fremtidsperspektiv».

- Legg til i kalender2021-09-21 17:00:002021-09-23 17:00:00Demensdagene Demensdagenes mål er åpenhet, spredning av kunnskap om demens og tilbud som finnes i kommune og spesialisthelsetjeneste. Personer med demenssykdom, deres pårørende, fagfolk og alle andre interesserte ønskes velkommen. Alle arrangementer er gratis. Program Du finner oppdatert program på Demensdagene.no. Alle programarrangementer er tilrettelagt i samråd med kommunens smittevernsmyndigheter og i henhold til gjeldende retningslinjer anbefalt av FHI. Paneldebatt direkte på nett Vi gjør oppmerksom på at paneldebatten tirsdag 21. september klokken 19 – 21, «Demens i Tromsø – før, nå og i fremtiden», strømmes direkte på nett. Følg paneldebatten direkte på vår videoside eller via Youtube. Tromsø bibliotek, Heracleum bo- og servicesenter, Verdensteatret, og på sykehjem, omsorgs- og dagsentre i TromsøTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Demensdagenes mål er åpenhet, spredning av kunnskap om demens og tilbud som finnes i kommune og spesialisthelsetjeneste.

Personer med demenssykdom, deres pårørende, fagfolk og alle andre interesserte ønskes velkommen. Alle arrangementer er gratis.

Program

Du finner oppdatert program på Demensdagene.no.

Alle programarrangementer er tilrettelagt i samråd med kommunens smittevernsmyndigheter og i henhold til gjeldende retningslinjer anbefalt av FHI.

Paneldebatt direkte på nett

Vi gjør oppmerksom på at paneldebatten tirsdag 21. september klokken 19 – 21, «Demens i Tromsø – før, nå og i fremtiden», strømmes direkte på nett.

Følg paneldebatten direkte på vår videoside eller via Youtube.

Dato

-
Sted
Tromsø bibliotek, Heracleum bo- og servicesenter, Verdensteatret, og på sykehjem, omsorgs- og dagsentre i Tromsø