Åpning av nye Dreis

Dreis har flyttet inn i nye lokaler og er nå helt og holdent samlet i Ørndalen. På åpningsmarkeringen blir det kulturelt innslag, omvisning i lokalene, og kake og kaffe.

- Legg til i kalender2023-05-05 10:00:002023-05-05 12:00:00Åpning av nye Dreis Til stede er blant annet brukere og brukernes nære og kjære, ordførers representant, leder i helse- og velferdskomiteen, representanter fra kommunens ledelse, arbeidsgrupper og samarbeidspartnere. Program: Velkommen, ved avdelingsleder ElinIkke snorklipping, men plankesaging(!), ved ordførers stedfortreder, Mats Hegg JacobsenOrd i anledning dagenMusikalsk innslag Hva er Dreis? Dreis tilrettelegger arbeidstilbud for personer med ulike behov. Brukere skal ha en meningsfull hverdag med mestring og arbeidslyst. Arbeidstilbudene skal by på spennende utfordringer og en hverdag som betyr noe, både faglig og sosialt. Kontaktopplysninger og mer info her: Dreis Ringvegen 120, ØrndalenTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Til stede er blant annet brukere og brukernes nære og kjære, ordførers representant, leder i helse- og velferdskomiteen, representanter fra kommunens ledelse, arbeidsgrupper og samarbeidspartnere.

Program:

  • Velkommen, ved avdelingsleder Elin
  • Ikke snorklipping, men plankesaging(!), ved ordførers stedfortreder, Mats Hegg Jacobsen
  • Ord i anledning dagen
  • Musikalsk innslag

Hva er Dreis?

Dreis tilrettelegger arbeidstilbud for personer med ulike behov. Brukere skal ha en meningsfull hverdag med mestring og arbeidslyst.

Arbeidstilbudene skal by på spennende utfordringer og en hverdag som betyr noe, både faglig og sosialt.

  • Kontaktopplysninger og mer info her: Dreis

Dato

-
Sted
Ringvegen 120, Ørndalen