Folkemøte om forslag til risiko- og sårbarhetsanalyse

Forslag til helhetlig risiko- og sårbarhetsanalyse for Tromsø kommune er ute på høring. Formannskapet og ordfører Gunnar Wilhelmsen inviterer til folkemøte om forslaget i kommunestyresalen.

Siste oppdatering 20. mai 2022, kl. 12:04

Publisert 10. mai 2022

Du finner forslaget her: TromsøROS – Helhetlig risiko- og sårbarhetsanalyse for Tromsø kommune 2022–2026

Detaljert program for folkemøtet publiseres her når det foreligger.

Meld deg på hvis du har innlegg eller spørsmål

Det er ingen krav om påmelding hvis du vil være til stede på folkemøtet, men hvis du ønsker å holde innlegg eller stille spørsmål, ber vi om at du melder deg på innen 15. juni.

Sammen med påmeldingen sender du inn dine spørsmål. Dette for at vi skal kunne gi best mulig svar til deg og andre tilhørere på folkemøtet.

Hvis du kun skal holde innlegg, er det ikke nødvendig å sende oss innlegget før folkemøtet. Vi ber imidlertid om at du i påmeldingen orienterer oss om at du ønsker å holde innlegg, slik at vi kan legge det inn som et programpunkt på folkemøtet.

NB! De som holder innlegg får maks fem minutters taletid.

Folkemøtet strømmes ikke.

Påmelding

Send påmelding innen 15. juni på e-post til politisk sekretariat ved rådgiver Zebib Bredesen.

Påmeldingen må inneholde navn. Representerer du en organisasjon, oppgir du også navn på organisasjonen.

Høringsfristen er 28. juni.

Kommunestyresalen, rådhuset