Arbeid med gang- og sykkelvei i Giæverbukta

Det skal bygges en støttemur langs Erling Kjeldsens veg, og trafikken i Giæverbukta kan bli påvirket av anleggsarbeidet.

Gang og sykkelvei i Giæverbukta

Det skal bygges en støttemur langs Erling Kjeldsens veg, og trafikken i Giæverbukta kan bli påvirket av anleggsarbeidet.

Siste oppdatering 03. jun 2024, kl. 9:03

Publisert 10. mai 2024

13. mai begynner arbeidet med støttemuren langs Erling Kjeldsens veg, og i den forbindelse kan det bli nødvendig for entreprenør å snevre inn det nordre kjørefeltet inn mot rundkjøringen i Giæverbukta. Arbeidet vil pågå ut mai måned, så det kan bli noen uker med redusert fremkommelighet som en følge av anleggsarbeidet.

Trafikkflyt

– Dersom entreprenøren må snevre inn kjørefeltet, vil det fortsatt være mulig å kjøre inn mot Jekta Storsenter og Hamna. Innsnevringen kan periodevis skape litt ekstra kø og dårligere trafikkflyt i Erling Kjeldsens veg, sier prosjektleder i Statens vegvesen, Roy-Lars Olsen.

Tenk Tromsø

Støttemuren er en del av den nye gang- og sykkelstien som bygges i forbindelse med den nye kollektivterminalen i Giæverbukta.