Arbeid med mening

Trenger du noe fint i tre, eller har du et oppdrag som skal løses? Da kan kanskje Dagsjobben tilby deg det du trenger.

Ansatte på Dagsjobben

Trenger du noe fint i tre, eller har du et oppdrag som skal løses? Da kan kanskje Dagsjobben tilby deg det du trenger.

Siste oppdatering 11. aug 2023, kl. 8:26

Publisert 05. des 2022

Dagsjobben gir folk som lever med rus et arbeidstilbud. Alle hverdager lages nyttige ting i lokalene på Nansenplass. Fine eikefjøler, benker og blomsterkasser. Litt etter sesong påtar de seg også snømåking, rydding, bortkjøring og hagearbeid. 

- Vi gir rusavhengige et arbeidstilbud på dagtid. Her får brukerne våre en normalisert dag. Å jobbe med tre er fint. Det blir alltid noe flott til slutt.  

Odd Harald Eriksen er arbeidsleder hos Dagsjobben. Han legger til rette for mestring. Produktene som lages er valgt ut for at det er noe mange har bruk for. De er enkle å lage og det gjør at alle kan delta i produksjonen.  

- Vi får mye skryt fra kunder. Om det nye blomsterkasser eller at vi har klipt hekken hjemme hos noen. Og tilbakemeldingene blir godt mottatt. Brukerne våre føler stolthet i det de lager og synes det er godt å se det ferdige resultatet av arbeidet de har gjort.  

Det sier sykepleier og ergoterapeut Elisabet Roness. Hun trives med bruker gruppen og synes det er en god arbeidsplass. Det er variert og sosialt. Det er fint å se at de har stolthet i det de lager. Vi har kapasitet til inntil ti brukere her daglig. I tillegg til lønn får de også et måltid og veiledning til andre tjenester om de har behov for det. 

Fine eikefjøler 

I høst er det blitt produsert kvalitetsfjøler i eik. Pusset og oljet med praktisk renne som samler opp væske. Eikefjølene kommer i tre varianter. 

Håndlagde eikefjøler, 600 og 800 kroner.

Benker og sagbukker 

Dagsjobben produserer benker i solid trevirke. Benkene kan lages på mål i ubehandlet eller trykkimpregnerte materialer. Sagbukkene lages i trykkimpregnert trevirke og både tung og stødig. 

Benk, 90 cm lengde. 1 800 kroner.

Sagbukk, 800 kroner.

Dekkreol, lages etter mål. 1 200 kroner

Blomster kasser med solid innerduk. Lages etter mål, fra 400 kroner.

Prisliste:

Eikefjøler:  

  • Tynn (50cm x 28/35cm x 3cm), 600 kroner. 
  • Tykk (50cm x 31cm x 4cm), 800 kroner. 

Benk i trykkimpregnert tre, priser fra 1 800 kroner (90cm lengde). Lages på ønsket mål.

Sagbukk trykkimpregnert (lengde 100 cm, høyde 75–95 cm): 800 kroner.   

Blomsterkasser fra 400 kroner. Lages i ulike størrelser, og kan også lages på mål. 

Andre produkter som fuglekasser, post- og søppelstativ og tjenester gis pris på forespørsel. Alt er håndlaget og produsert av brukerne på Dagsjobben. 

Kontaktinformasjon Dagsjobben 

Ønsker du å kjøpe produkter og tjenester, eller har spørsmål om oppdrag som Dagsjobben kan utføre. Ta kontakt med oss på telefon 90 21 68 32

Her kan du lese mer om Dagsjobben.