Årets renholder 2022

Prisen for «Årets renholder» deles ut til en person som i løpet av året har gjort en spesiell innsats for renholdsfaget, sine kolleger og kvalitetsutvikling av tjenesten.

Årets renholder 2022

Prisen for «Årets renholder» deles ut til en person som i løpet av året har gjort en spesiell innsats for renholdsfaget, sine kolleger og kvalitetsutvikling av tjenesten.

Siste oppdatering 06. des 2022, kl. 9:04

Publisert 05. des 2022

I år er det to personer som har utmerket seg gjennom det daglige arbeidet og gjort seg fortjent til tittelen. Prisen ble utdelt av representanter fra Fagforbundet på Rådhuset i dag, som en del av markeringen «Renholdernes dag». Dagen markeres den første mandagen i desember hvert år.

Positiv og inkluderende

Positiv, svært pliktoppfyllende, tar godt vare på kolleger, opptatt av kvalitet og engasjert!

Omar Suko og Elines Franco Jensen høstet mange rosende ord fra kolleger, som hadde stemt de to fram som verdige prisvinnere.

– Jeg jobber ved Lunheim skole og er veldig glad i jobben min. Jeg liker alt med jobben, - skolen, ansatte, barna og kolleger. Jeg føler meg som en del av skolen forteller Omar, som opprinnelig kommer fra Gambia.

Elines Franco Jensen har tatt fagbrev i renholdsfaget og jobber ved Ersfjordbotn skole. Hun er stolt av dagens utmerkelse.

– Jeg føler at jeg blir inkludert i alt i Ersfjordbotn og det gjør at jeg trives veldig godt. Kollegene mine er nå blitt mine venner. Jeg kommer opprinnelig fra den Dominikanske republikk.