Kommunestyremøte og overrekkelse av likestillingsprisen

Velkommen til å følge kommunestyremøtet direkte fra klokken 10:00 eller i opptak her. Her finner du møteinfo.

Siste oppdatering 13. jun 2022, kl. 9:22

Publisert 10. jun 2022
- Legg til i kalender2022-06-15 08:00:002022-06-15 17:00:00Kommunestyremøte og overrekkelse av likestillingsprisen I  kommunestyremøtet skal blant annet saken om fremtidig boligorganisering i Tromsø kommune og kapasitetsøkning ved Kvaløysletta sykehjem og budsjettmessige konsekvenser opp til behandling. I tillegg til dette skal årsregnskap og- beretninger for kommunen og de kommunale foretakene til behandling. I forbindelse med kommunestyremøtet, overrekker ordfører Gunnar Wilhelmsen likestillingsprisen, som kommunen årlig deler ut. Dette skjer cirka klokken 13:30. Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål. Følg møtet og prisoverrekkelsen direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube: KommunestyresalenTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

I  kommunestyremøtet skal blant annet saken om fremtidig boligorganisering i Tromsø kommune og kapasitetsøkning ved Kvaløysletta sykehjem og budsjettmessige konsekvenser opp til behandling. I tillegg til dette skal årsregnskap og- beretninger for kommunen og de kommunale foretakene til behandling.

I forbindelse med kommunestyremøtet, overrekker ordfører Gunnar Wilhelmsen likestillingsprisen, som kommunen årlig deler ut. Dette skjer cirka klokken 13:30.

Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender.

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål.

Følg møtet og prisoverrekkelsen direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube:

Dato

-
Sted
Kommunestyresalen