Formannskapsmøte

Velkommen til å følge årets siste formannskapsmøtet direkte fra klokken 12:00 eller i opptak her. Her finner du møteinfo.

- Legg til i kalender2023-01-17 11:00:002023-01-17 15:00:00Formannskapsmøte Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Blant annet skal saker om søknad om å bli europeisk ungdomshovedstad i 2026 og investeringsbeslutning for Storgata nord behandles. Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube: FormannskapssalenTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Blant annet skal saker om søknad om å bli europeisk ungdomshovedstad i 2026 og investeringsbeslutning for Storgata nord behandles.

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål.

Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube:

Dato

-
Sted
Formannskapssalen