Formannskapsmøte

Velkommen til å følge formannskapsmøtet direkte fra klokken 12:00 eller i opptak her. Her finner du møteinfo.

- Legg til i kalender2022-03-15 11:00:002022-03-15 13:00:00Formannskapsmøte Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål. Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Der vil du finne saker som blant annet: Tilskudd til hjelpearbeid i UkrainaHvordan vi planlegger å bosette dem som flykter hit fra krigen i UkrainaPengestøtte til åtte kreative oppfinnere mellom 10 og 15 år, som kaller seg The Minions, som har søkt støtte til å delta i finalen i First Lego League i Ålesund. De har bygd en robot som kan løse ulike oppgaver. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube: Formannskapssalen Tromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål.

Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Der vil du finne saker som blant annet:

  • Tilskudd til hjelpearbeid i Ukraina
  • Hvordan vi planlegger å bosette dem som flykter hit fra krigen i Ukraina
  • Pengestøtte til åtte kreative oppfinnere mellom 10 og 15 år, som kaller seg The Minions, som har søkt støtte til å delta i finalen i First Lego League i Ålesund. De har bygd en robot som kan løse ulike oppgaver.

Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube:

Dato

-
Sted
Formannskapssalen