Formannskapsmøte

Velkommen til å følge formannskapsmøtet direkte fra klokken 12:00 eller i opptak her. Møteinfo finner du her.

- Legg til i kalender2022-02-01 11:00:002022-02-01 12:00:00Formannskapsmøte Formannskapet skal blant annet behandle markering av årets samiske nasjonaldag her i Tromsø, som er 6. februar, og endring av beredskapsnivået etter trafikklysmodellen i skoler og barnehager. Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål. Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset. Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams. Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten. Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de smitteverntiltak som for tiden gjelder, slik som å bruke munnbind dersom man ikke kan holde minimum én meters avstand til andre. For media Journalister som ønsker å intervjue politikere, må selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Digitalt møte via TeamsTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Formannskapet skal blant annet behandle markering av årets samiske nasjonaldag her i Tromsø, som er 6. februar, og endring av beredskapsnivået etter trafikklysmodellen i skoler og barnehager.

Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender.

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål.

Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn

Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset.

Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams.

Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten.

Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de smitteverntiltak som for tiden gjelder, slik som å bruke munnbind dersom man ikke kan holde minimum én meters avstand til andre.

For media

Journalister som ønsker å intervjue politikere, må selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju.

Dato

-
Sted
Digitalt møte via Teams