Formannskapsmøte

Følg møtet direkte fra klokken 12:00. Møteinfo finner du her.

- Legg til i kalender2021-12-07 11:00:002021-12-07 15:00:00Formannskapsmøte Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. På agendaen denne gangen er blant annet eierskapsmelding og en redegjørelse for etablering av seksjon for anskaffelser. I tillegg skal boligplan for rus- og psykisk helse-feltet opp til diskusjon. Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset. Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams. Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten. Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de smitteverntiltak som for tiden gjelder, slik som å bruke munnbind dersom man ikke kan holde minimum én meters avstand til andre. For media Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene. Følg møtet direkte og i opptak Digitalt møte.Tromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. På agendaen denne gangen er blant annet eierskapsmelding og en redegjørelse for etablering av seksjon for anskaffelser. I tillegg skal boligplan for rus- og psykisk helse-feltet opp til diskusjon.

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt-e-post: politisk.sekretariat@tromso.kommune.no

Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn

Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset.

Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams.

Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten.

Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge de smitteverntiltak som for tiden gjelder, slik som å bruke munnbind dersom man ikke kan holde minimum én meters avstand til andre.

For media

Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene.

Følg møtet direkte og i opptak

Dato

-
Sted
Digitalt møte.