Formannskapsmøte

Følg møtet direkte fra klokken 12. Møteinfo finner du her.

- Legg til i kalender2021-11-30 11:00:002021-11-30 15:00:00Formannskapsmøte Første sak til behandling er lokale smitteverntiltak mot covid-19, som dermed også vil berøre statusen omkring en eventuell innføring av koronasertifikat. Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender. Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt: Send e-post til politisk sekretariat. Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset. Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams. Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten. Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge gjeldende smitteverntiltak, slik som å bruke munnbind dersom man ikke kan holde minimum én meters avstand til andre. For media Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene. Følg møtet direkte og i opptak Digitalt møte via TeamsTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Første sak til behandling er lokale smitteverntiltak mot covid-19, som dermed også vil berøre statusen omkring en eventuell innføring av koronasertifikat.

Saksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender.

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene.
Kontakt: Send e-post til politisk sekretariat.

Oppmøterestriksjoner og smittevernhensyn

Av smittevernhensyn arrangeres for tiden ikke noen av våre politiske møter med fysisk oppmøte på rådhuset.

Kommunestyre-, formannskaps- og hovedutvalgsmøtene er dermed heldigitale, som innebærer at møterepresentantene møtes via Teams.

Vi gjør oppmerksom på at møterommene på rådhuset er stengt for innbyggere og media så lenge nåværende smitteverntiltak gjelder. Utover dette er ikke rådhuset stengt for allmennheten.

Vi ber dem som besøker rådhuset om å følge gjeldende smitteverntiltak, slik som å bruke munnbind dersom man ikke kan holde minimum én meters avstand til andre.

For media

Journalister som ønsker å intervjue politikere, må derfor selv ta kontakt med dem man ønsker å møte for intervju. Dersom intervju planlegges gjennomført på rådhuset, ber vi om at dette gjøres utendørs eller på broene i etasjene.

Følg møtet direkte og i opptak

Dato

-
Sted
Digitalt møte via Teams