Formannskapsmøte

Velkommen til å følge formannskapsmøtet direkte fra klokken 12:00 eller i opptak her. Her finner du møteinfo

Siste oppdatering 18. mai 2022, kl. 9:15

Publisert 16. mai 2022
- Legg til i kalender2022-05-18 10:00:002022-05-18 14:00:00Formannskapsmøte I formannskapsmøtet skal blant annet saken om skytebaneanlegg i Simavika opp, i tillegg til søskenmoderasjon i barnehage og skolefritidsordning (SFO). Støtte til Tromsø Arctic Pride 2022, til tiltak i Gaza og til Sjømatfest behandles også. Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål. Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube: Formannskapssalen Tromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

I formannskapsmøtet skal blant annet saken om skytebaneanlegg i Simavika opp, i tillegg til søskenmoderasjon i barnehage og skolefritidsordning (SFO). Støtte til Tromsø Arctic Pride 2022, til tiltak i Gaza og til Sjømatfest behandles også.

Møtesaksliste med tilhørende dokumenter og øvrig møteinfo finner du i vår møtekalender

Politisk sekretariat er ansvarlig arrangør for møtene. Kontakt oss på e-post politisk.sekretariat@tromso.kommune.no dersom du har spørsmål.

Følg møtet direkte eller i opptak på vår videoside eller via Youtube:

Dato

-
Sted
Formannskapssalen