Demensdagene

Årets tema er «Demensomsorg i Tromsø i et fremtidsperspektiv».

Siste oppdatering 03. jun 2022, kl. 13:20

Publisert 10. sep 2021

Demensdagenes mål er åpenhet, spredning av kunnskap om demens og tilbud som finnes i kommune og spesialisthelsetjeneste.

Personer med demenssykdom, deres pårørende, fagfolk og alle andre interesserte ønskes velkommen. Alle arrangementer er gratis.

Program

Du finner oppdatert program på Demensdagene.no.

Alle programarrangementer er tilrettelagt i samråd med kommunens smittevernsmyndigheter og i henhold til gjeldende retningslinjer anbefalt av FHI.

Paneldebatt direkte på nett

Vi gjør oppmerksom på at paneldebatten tirsdag 21. september klokken 19 – 21, «Demens i Tromsø – før, nå og i fremtiden», strømmes direkte på nett.

Følg paneldebatten direkte på vår videoside eller via Youtube.

Dato

- Legg til i kalender2021-09-21 17:00:002021-09-23 17:00:00Demensdagene Demensdagenes mål er åpenhet, spredning av kunnskap om demens og tilbud som finnes i kommune og spesialisthelsetjeneste. Personer med demenssykdom, deres pårørende, fagfolk og alle andre interesserte ønskes velkommen. Alle arrangementer er gratis. Program Du finner oppdatert program på Demensdagene.no. Alle programarrangementer er tilrettelagt i samråd med kommunens smittevernsmyndigheter og i henhold til gjeldende retningslinjer anbefalt av FHI. Paneldebatt direkte på nett Vi gjør oppmerksom på at paneldebatten tirsdag 21. september klokken 19 – 21, «Demens i Tromsø – før, nå og i fremtiden», strømmes direkte på nett. Følg paneldebatten direkte på vår videoside eller via Youtube. Tromsø bibliotek, Heracleum bo- og servicesenter, Verdensteatret, og på sykehjem, omsorgs- og dagsentre i TromsøTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic
Sted
Tromsø bibliotek, Heracleum bo- og servicesenter, Verdensteatret, og på sykehjem, omsorgs- og dagsentre i Tromsø
Fant du det du så etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli enda bedre.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og personvernerklæringen og avtalevilkår fra Google gjelder.