Workshop om Fritidskortet

Lag og foreninger inviteres til workshop om fritidskortet og Friskus. Passer både for de som ikke har registrert laget sitt i Friskus, og for de som ønsker mer opplæring og hjelp.

Siste oppdatering 22. aug 2022, kl. 8:22

Publisert 11. nov 2021

Alle barn og unge i Tromsø kommune mellom 6–18 år kan nå søke om å få dekket opp til kr 800 pr halvår for en fritidsaktivitet gjennom Fritidskortet. Dette deles ut gjennom det digitale søknadssystemet Friskus. Det er derfor superviktig at du registrerer ditt lag eller forening på Friskus snarest mulig. 

Har dere enda ikke registrert dere på Friskus, kan du få tips og hjelp til dette i løpet av workshopen.  

Bilder med logo som illustrerer Fritidskortet

Workshopen er også nyttig for de lag og foreninger som ønsker mer opplæring, hjelp til å knytte dere til Fritidskortet eller opprette arrangementer og andre spørsmål.  

På Friskus samles alle arrangører på et sted så det er enkelt for medlemmer å finne en oversikt over det flotte og varierte aktivitetstilbudet i Tromsø, og å søke på støtteordningen Fritidskortet i Tromsø kommune. Registrer din organisasjon ved å trykke på fanen: Bli arrangør. Her er det enkelt å synliggjøre organisasjonen, innmelding, aktiviteter, kontaktinformasjon mm. Registreringen er gratis. 

Du melder deg på via skjema på Friskus.

Velkommen! 

Dato

Sted
Teams
Fant du det du så etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli enda bedre.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og personvernerklæringen og avtalevilkår fra Google gjelder.