Samisk språkuke / Sámi giellavahkku – 2021

Samisk språkukes mål er å løfte de samiske språkenes status, og øke kunnskap om samisk språk og kultur. / Sámi giellavahku ulbmil lea nannet sámegiela ja buoridit máhtu sámi giela ja kultuvrra birra.

Siste oppdatering 19. okt 2022, kl. 9:50

Publisert 26. okt 2021

Dato

- Legg til i kalender2021-10-25 05:00:002021-10-29 20:00:00Samisk språkuke / Sámi giellavahkku – 2021 Samisk språkuke markeres mange steder i landet, også i Tromsø. Du finner programmet på Gáisi språksenters nettsider. Sámi giellavahkku lágiduvvo miehtá Norgga, maiddái dáppe Romssas. Ollislaš prográmma gávnnat Gáissi giellaguovddáža neahttasiidduin. Sámi giellavahku prográmma // Program for samisk språkuke Romssa / TromsøTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic