Restart – Workshop med Skeiv Ungdom

Hvorfor må homofile komme ut av skapet mens heterofile slipper?
Hvorfor sier vi ofte kvinnelig sjef og ikke bare sjef?
Hvorfor sier vi ofte mannlig sykepleier?

Siste oppdatering 29. nov 2022, kl. 11:52

Publisert 29. nov 2022
- Legg til i kalender2022-12-07 13:00:002022-12-07 15:00:00Restart – Workshop med Skeiv Ungdom I forbindelse med årets Arctic Pride inviterer Tromsø kommune og Skeiv Ungdom til workshop på Tvibit. Her lærer du om normer og hvordan de påvirker oss. Normene er ofte usynlige, noe vi ikke tenker så mye over, i hvert fall ikke før vi bryter dem. Normer er spesielt sterke når det kommer til kjønn og seksualitet. På en workshop med Restart lærer du masse om normer og hva de gjør med oss som mennesker. I tillegg får du spennende informasjon om kjønn og seksualitet, og lærer å bli en ekte normkritiker. Arrangementet er gratis og åpent for alle unge. Mer informasjon om workshopen finner du på Tvibits nettsider. Velkommen. Tvibit, Parkgata 27/29, Tromsø sentrumTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

I forbindelse med årets Arctic Pride inviterer Tromsø kommune og Skeiv Ungdom til workshop på Tvibit.

Her lærer du om normer og hvordan de påvirker oss. Normene er ofte usynlige, noe vi ikke tenker så mye over, i hvert fall ikke før vi bryter dem. Normer er spesielt sterke når det kommer til kjønn og seksualitet.

På en workshop med Restart lærer du masse om normer og hva de gjør med oss som mennesker. I tillegg får du spennende informasjon om kjønn og seksualitet, og lærer å bli en ekte normkritiker.

Arrangementet er gratis og åpent for alle unge.

Mer informasjon om workshopen finner du på Tvibits nettsider.

Velkommen.

Dato

-
Sted
Tvibit, Parkgata 27/29, Tromsø sentrum