Søk om opplevelseskortet

Opplevelseskortet gir barn og unge mulighet til å delta i kultur- og fritidsopplevelser uavhengig av foreldrenes økonomi.

Barn i basseng

Opplevelseskortet gir barn og unge mulighet til å delta i kultur- og fritidsopplevelser uavhengig av foreldrenes økonomi.

Siste oppdatering 17. mar 2023, kl. 10:14

Publisert 10. mar 2023

Å besøke svømmehallen, gå på kino eller på museet er en selvfølge for mange – men ikke for alle. Tromsø kommune og Nav deler hvert år ut noe som heter opplevelseskortet. Kortet skal gå til barn og unge i alderen 4–17 år i familier som er i en vanskelig økonomisk situasjon over tid. Det er Nav Tromsø som tildeler kortet. 

Kortet gir gratis billett til, eller deltakelse på mange ulike aktiviteter og opplevelser, som for eksempel svømmehall, kino, museum, sommerkurs og friluftsskole. Hele 20 ulike opplevelsessteder samarbeider med Tromsø kommune om kortet. 

Vi har 300 kort til disposisjon i år.

Les mer og søk om opplevelseskortet her