Vil du jobbe i barnehage?

Vi søker barnehagelærere, pedagogiske ledere, støttepedagoger, fagarbeidere og assistenter. Her finner du 40 nye jobbmuligheter.

Barn i Elvestrand barnehage

Vi søker barnehagelærere, pedagogiske ledere, støttepedagoger, fagarbeidere og assistenter. Her finner du 40 nye jobbmuligheter.

Siste oppdatering 28. feb 2023, kl. 9:01

Publisert 17. feb 2023

Givende å jobbe med barn 

- Jeg har jobbet i barnehage siden jeg var 19 år og kan ikke tenke meg en bedre jobb. Arbeidsmiljøet er godt, og det er en givende jobb.  Om man liker å være på tur, er interessert i kunst, kultur eller sport, ja da er det gode muligheter for å bruke kunnskap om egne interesser i jobben. Vi gjør 1000 ting i løpet av en uke, sier pedagogisk leder Ørjan Sørensen. 

Pedagogiske ledere i Elvestrand barnehage
Ørjan Sørensen og Kristoffer Andreassen jobber som pedagogiske ledere i Elvestrand barnehage

Variert hverdag 

- Her er det gøy å jobbe. Ungene er med på både fotball og aking. Siden jeg selv er aktiv og leken som person, så er det fint å jobbe med barn sier pedagogisk leder Kristoffer Andreassen. Han har jobbet i barnehage siden 2014. Av og til roer vi litt ned med lesestund. Høytlesing bra for utvikling av språk og fantasi. Vi ser ofte at barna tar opplevelsene fra lesestundene med seg videre i leken. Å jobbe i barnehage er variert og jeg vet jeg at jeg utgjør en forskjell. 

Jobb i Tromsø kommune kan du lære mer om hvordan det er å arbeide i Tromsø kommune.

Lesestund i Elvestrand barnehage
Lesestund i Elvestrand barnehage.