Asbjørn Bartnes - ny kommunikasjonssjef i Tromsø kommune

Asbjørn Bartnes (47) er ansatt som ny seksjonsleder for kommunikasjon i Tromsø kommune. – Tromsø kommune har satt seg mål som virkelig inspirerer, sier Bartnes, som tiltrer i august.

Asbjørn Bartnes sammen med Grete Kristoffersen

Asbjørn Bartnes - ny kommunikasjonssjef i Tromsø kommune

Asbjørn Bartnes (47) er ansatt som ny seksjonsleder for kommunikasjon i Tromsø kommune. – Tromsø kommune har satt seg mål som virkelig inspirerer, sier Bartnes, som tiltrer i august.

Siste oppdatering 08. apr 2022, kl. 17:16

Publisert 08. apr 2022

Bartnes kommer fra stillingen som leder for kommunikasjonsstaben i Troms politidistrikt, og er for mange kjent som tidligere kommunikasjonsdirektør ved UiT – Norges arktiske universitet fra 2008 til 2017.

Han har blant annet erfaring fra administrasjonsledelse og har undervist på både videregående- og universitetsnivå. Bartnes har utdanning i språkvitenskap og innen ledelse og kommunikasjon.

I Tromsø kommune får Bartnes i oppgave å utvikle og gjennomføre kommunens eksterne og interne kommunikasjonsstrategier, og lede den kommunikasjons- og mediefaglige rådgivningen for kolleger og ledelse. Lederjobben er sentral og viktig for å videreutvikle kommunens dialog med innbyggere og samarbeidspartnere.

Inspirerende mål

– Kommunen har satt seg noen mål som virkelig inspirerer. Vi skal være sosialt, klima- og miljømessig og økonomisk bærekraftig. God kommunikasjon og samhandling er avgjørende for å nå disse målene, sier Bartnes og legger til:

– Jeg er glad for å få bidra sammen med dedikerte medarbeidere, dyktige fagfolk og engasjerte innbyggere.

Ønsker velkommen

I dag har Asbjørn Bartnes besøkt rådhuset og fått hilse på nye kolleger og medarbeidere som han skal lede.

Direktør for samfunn i Tromsø kommune, Grete Kristoffersen, er svært fornøyd med å få han med på laget.

– Asbjørn har solid kompetanse og relevant erfaring fra store organisasjoner, i tillegg til å være en engasjert og dyktig leder. Jeg er sikker på at Asbjørn vil bidra positivt i vår spennende og fremoverlente organisasjon, sier Kristoffersen.

Asbjørn Bartnes tiltrer seksjonslederstillingen i løpet av august.

Fant du det du så etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli enda bedre.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og personvernerklæringen og avtalevilkår fra Google gjelder.